➡️GP NOVA LJEVICA OSUĐUJE HAPŠENJE GOJKA RAIČEVIĆA I DRAŽENA ŽIVKOVIĆA I ZAHTIJEVA NJIHOVO HITNO OSLOBAĐANJE IZ PRITVORA‼

🔵GP Nova ljevica najoštrije osuđuje večerašnje hapšenje i određivanje pritvora glavnim urednicima portala IN4S Gojku Raičeviću i portala Borba, Draženu Živkoviću i zahtijeva njihovo hitno oslobađanje iz pritvora.

🔵Kao što smo kazali i pretpostavili nakon hapšenja Anđele Đikanović, pitali smo se samo ko će biti sledeći uhapšen. Nijesmo morali čekati dugo na odgovor.

🔵Večeras je DPS-policijsko-tužilačko-sudska hunta uhapsila novinare uskraćujući im slobodu govora, obavljanje svog posla, obavještavanja javnosti.

🔵Svima je već odavno jasno da je na djelu otvorena diktatura i da nikada u Crnoj Gori nije bilo opasnije vrijeme. Više je nego očigledno da je na djelu novi Informbiro i samo se čeka da se formira novi Goli otok i otpočnu čistke po uzoru na one Staljinove.

🔵Vjerujemo da narod to neće dozvoliti, da će shvatiti da se mora ujediniti i osloboditi diktature, skinuti okove, kako sa ruku, tako i iz glave, lažnim podjelama kojom ih truje vlast i dijeli da bi mogla da nastavi da pljačka i otima i ono malo što je ostalo neopljačkano.

🔵Svi smo mi uhapšeni, ne samo Anđela, Gojko i Dražen i vrijeme je da se oslobodimo, maknemo ovaj diktatorski režim sa vlasti i skinemo 30-ogodišnji jaram sa vrata.


Saša Mijović
Predsjednik GP Nova Ljevica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *