📢OSUDA NAPADA NA NOVINARA DAN-A VLADIMIRA OTAŠEVIĆA‼

GP Nova ljevica najoštrije osuđuje napad na novinara lista DAN, Vladimira Otaševića i upozorava da je ovaj slučaj samo još jedan u nizu napada na novinare, šamaranje poslanika i policajaca od strane vlasti bliskih tajkuna koji prolaze nekažnjeno i koji će se sigurno nastaviti.

🔴Primjer napada na Vladimira Otaševića od strane pripadnika obezbjeđenja Zorana Bećirovića u prisustvu višeg državnog tužioca Miloša Šoškića je dokaz i svima nam je sada jasno zašto ovi napadi ostaju nekažnjeni.

🔴Pošto svi znamo, a sada i vidimo u kakvoj državi živimo i da ne možemo očekivati da tužilaštvo uradi ono što bi po zakonu trebalo, ne bi nas čudilo da se umjesto optužbe za napad i onemogućivanje vršenja posla novinaru, optuži novinar, jer je fotografisanjem ometao tužioca Šoškića i Zorana Bećirovića da izaberu telefon.

🔴Kako je više svima jasno da institucije neće odraditi svoj posao, ovaj i prethodni nekažnjeni napadi nas obavezuju na solidarnost i otpor, jer niko od nas ne zna ko će biti sledeća meta napada.
Saša Mijović

Predsjednik GP Nova ljevica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *