DPS, DUA i Forca da formiraju vlast u Ulcinju i tim činom započnu skidanje svetosavske vlasti u Crnoj Gori

GP Nova ljevica nakon ponovljenih izbora na jednom biračkom mjestu poziva DPS, DUA i Forca da formiraju vlast i tim činom započnu skidanje svetosavske vlasti u Crnoj Gori. Da spase i odbrane Crnu Goru, njen građanski, sekularni i antifašistički karakter, da nastave evropski i euroatlanski put, koji su prekinuli i unazadili “eksperti”.

Ulcinj treba da bude primjer Kotoru, Tivtu, a nažalost i Cetinju, kako se brani Crna Gora.

U situacii kada bivši premijer pravi partiju od narodnih para, ministri Spajić i Milatović pred odlazak zapošljavaju 22 pomoćnika koje ćemo isto mi da plaćamo još godinu kad im prestane radni odnos, kada Dritan pravi kripto selfije dok država gori, dok se kupuju glasovi za 50 eura više od prvoponuđenog, Demokrate i DF partijski zapošljavaju ne bi li sačuvali biračko tijelo gurajući državna preduzeća u milionske minuse i dugove, partije manjina su te  koje će po ko zna koji put odbraniti Crnu Goru.

Odbraniti je od onih koji bi je satrijeli i uništili, kao i od onih koji se kunu u nju i drže ruku na srce na zvuke himne, sve dok im to donosi pare i privilegije.

Imajući u vidu nadolazeće lokane i parlamentarne izbore, GP Nova ljevica poziva sve suverenističke partije, ali one kojima je Crna Gora i njena budućnost prioritet, a ne mandati, partijski i lični interesi, da se ujedinimo i stanemo u iskreni zajednički front za odbranu države.

Neka nam je vječna Crna Gora!

Saša Mijović
Predsjednik GP Nova ljevica