GP NOVA LJEVICA POZIVA SVE CRNOGORSKE PATRIOTE I RODOLJUBE SJUTRA NA SLOBODARSKO I ANTIFAŠISTIČKO CETINJE I NEOSVOJIVI BELVEDER 🇲🇪

🔴GP Nova ljevica će kao suverenistički i građanski pokret uvijek će biti na braniku otadžbine i stati u prve redove u odbranu Crne Gore, njenih slobodarkih i antifašističkih tekovina, kako 4. i 5. septembra 2021. godine, tako danas, sjutra i kad god bude trebalo.

🔴Dužnost i obaveza svih crnogorskih patriota je da sačuvamo hiljadugodišnju slobodu Crne Gore i nastavimo junački i slobodarski put naših predaka, braneći je od raznih povampirenih fašizama i klerofašizama.

🔴U to ime pozivamo sve Crnogorke i Crnogorce svih vjera da sjutra dodju na Cetinje i slavni i junački Belveder, da obilježimo 9. maj. Dan pobjede nad fašizmom, odamo počast poginulim crnogorskim rodoljubima 1936. godine i podsjetimo na 4. i 5. septembar prošle godine kada smo na ovom mjestu zaustavili okupatore i domaće izdajnike i da im poručimo da im ono što su bili naumili, nikada neće poći za rukom.

🔴Živjela i neka nam je vječna Crna Gora❗