KOALICIJA “MIR JE NAŠA NADA” DPS-U

🔴 KOALICIJA “MIR JE NAŠA NACIJA” DPS-u: DOKAZALI STE DA NE UMIJETE I ZATO MORATE DA ODETE. POČNITE DA RASPREMATE KABINETE JER DOLAZI NOVA I POŠTENA VLAST

🔻Nije prošlo ni pola sata od predstavljanja liste „Mir je naša nacija“, a iz partije mrzitelja su bolno zapištali iznoseći niz nebuloza i otvoreno demonstrirajući strah.

🔻Da će DPS pobijediti na narednim izborima, tačno je isto koliko je tačno i da je predsjednik mladih DPS-a, mlad. Ipak, znamo da se „mladi“ gubitnik uplašio, ne toliko od izvjesnog poraza na izborima, koliko od činjenice da će posle izbora morati da se oproba na slobodnom tržištu rada. Vjerujemo da je nekome ko za sebe govori da će „kad poraste biti Milo“ to zaista fobično, ali Crna Gora je jedva izdržala kleptomansku porodicu Đukanović tako da joj jedan takav naslednik ne treba.

🔻Nama je jasno da poruke pomirenja, ljubavi, sloge i zajedništva izazivaju paniku i pometnju u štabu mrzitelja. Jasno nam je da naša opredijeljenost prema Evropskoj unuji kod DPS antievropljana i autokrata izaziva paniku. Jasno nam je da naš cilj da radimo u korist i u interesu građana i države Crne Gore kod sebičnjaka i kleptokrata izaziva nervozu. Ali nas to neće ni zaustaviti ni pokolebati. 30 avgusta ćemo vas ubijedljivo pobijediti i krenuti moralno i ekonomski da obnavljamo Crnu Goru.

🔻Dokazali ste da ne umijete, i zato morate da odete. Počnite da raspremate kabinete, jer dolazi nova i poštena vlast. Dolaze stručni i sposobni ljudi koji će raditi za dobro Crne Gore.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *