PODRŠKA GRAĐANIMA SRBIJE U PROTESTU PROTIV NAJAVLJENIH MJERA I POLICIJSKOG SATA⏰

🔴Građanski pokret Nova ljevica podržava građane Srbije u protestu protiv najavljenih mjera, policijskog sata diktatora Aleksandra Vučića u “borbi protiv korone”, koju kao što i njegov kolega Milo Djukanović u Crnoj Gori, koriste kao izgovor za disciplinovanje i upravljanje narodom.

‼Dva bolesna čovjeka upravljaju državama i upravljaju našim životima ‼

🔴Talas nezadovoljstva i otpora ropstvu koji nam nameću ovi balkanski diktatorčići se širi Balkanom i vjerujemo da će se uskoro preliti i na Crnu Goru. GP Nova ljevica će kao i svaka ljevičarska partija biti u prvim redovima borbe za slobodu naroda.

🔴U Crnoj Gori narod je pokazao na protestima Odupri se i litijama da ga ima i da se ne boji. Narod pokazuje svoju hrabrost. A vidjeli smo da i vojska i policija otkazuju poslušnost.

🔴Svi znamo da je car go, a i on je toga svjestan. Narod samo čeka da neko stane ispred njega i da ga povede do kraja, da skine ovaj režim, ovu huntu. i uskoro će se i to desiti.

🔴Svima, pa i DPS-ovcima je jasno da je vrijeme ovog režima isteklo i samo je pitanje vrijeme kada će definitivno pasti i srušiti se kao kula od karata.

🔴I pored krađa, ucjena i kupovina duša koje su uništili i napravili od njih bijedu, sve manje ljudi ga podržava, ostavlja i prestrojava se.
Takođe i Evropi i Americi diktator Milo Đukanović je odavno balast koga žele da se oslobode, a uskoro će imati alternativu.

🔴Kraj jedne 30. gogišnje diktature se bliži kraju i samo je pitanje vremena kada će svi koji čine kriminalnu grupu sa njim zajedno završiti u zatvoru, a opljačkano biti vraćeno.

Saša Mijović
Predsjednik GP Nova ljevica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *