VANREDNA ORESS KONFERENCIJA DEMOKRATA, DEMOSA, NOVA LJEVICE I PARTIJE PIR

🆕️📢🔴Demokratska Crna Gora, Demos, GP Nova ljevica, Partija penzionera, invalida I restitucije, Društvo za istraživanje politike i političke teorije i borac za ljudska prava, Radenko Lacmanović, održali su danas vanrednu press konferenciju.

🔴 KRAPOVIĆ: BUDVA JE PRIJE 2016. GODINE BILA MAFIJAŠKA AUTONOMNA OBLAST

👉„U ovom trenutku je u Budvi u toku napad kriminala i DPS-a na Budvu i na Crnu Goru. Vi znate da je do izbora 2016. godine u Budvi na sceni bila otvorena mafijaška zloupotreba Opštine Budva i brutalna pljačka i krađa građana Budve i Crne Gore. Punih 3 mandata kriminalne vlasti, prije izbora 2016. godine, u Budvi je bila uspostavljana MAO – Mafijaška autonomna oblast. 2016. godine na izborima i nakon toga stali smo na kraj takvom skandaloznom, kriminalnom ponašanju DPS-a. Ispriječili smo se uspostavljanju MAO – Mafijaškoj autonomnoj oblasti u Budvi“ – saopštio je Krapović.

🔴 Krapović se osvrnuo na ono što je rečeno na sam dan njegovog lišavanja slobode, prije svega – od strane predsjednika Vlade, koji je rekao da je u Budvi na sceni „lokalni državni udar“. Krapović je saopštio da je ta izjava krajnje cinična, nedopustiva, skandalozna, te da je ta izjava crtanje meta njemu i Demokratskoj Crnoj Gori.

👉„Najmanje što se očekuje od nekog ko je na čelu Vlade, jeste da poštuje prezumpciju nevinosti i da ne doprinosi zloupotrebama institucija“ – smatra Krapović i dodaje kako je na kraju ispalo da je premijer portparol specijalnog policijskog tima.

‼️Krapović je naglasio da poštuje institucije države Crne Gore, čak i zarobljene, i da pripada partiji koja poštuje institucije, zakon i Ustav države, i koja se bori za pomirenje i nedjeljivost Crne Gore.

👉On je naveo da je i u Budvi djelovao isključivo u odbranu Ustava Crne Gore, pravnog poretka Crne Gore i da se suprotstavio ogromnom broju zloupotreba velikog broja institucija i to na organizovan i politički pristrasan način.

🔴 Potpredsjednik Demokrata istakao je da to ne doprinosi pomirenju u Crnoj Gori, niti doprinosi razrješenju problema, a svakako ne onome što su bile preporuke najvažnijih međunarodnih adresa, a to je da se u Budvi pronađe održivo rješenje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *